Om Chill i Haven

Chill i Haven er en gratis endags Chill-out festival, som afholdes i Munke Mose – Odense den 1 & 2 august 2020. Chill i Haven er spansk siesta møder dansk hygge og indbyder til nogle afslappende og sjove timer med familie og venner.

Fra kl. 12:00-20:00 kan man nyde en masse skønt Chill-out musik fra nogle af landets bedste DJ´s og musikere. Samspil, fortolkninger og ny musik som endnu ikke er blevet fremført for et publikum. Foruden musik kan man også gå på opdagelse i inkluderende kunst, opleve forskellige former for performance art og slippe sit indre legebarn løs. Til Chill i Haven går vi meget op i at der skal være aktiviteter, der passer til vores besøgende. 

Skulle tørsten eller sulten melde sig tilbyder vi et bredt udvalg af drikkevarer, både cocktails, fadøl og forskellige læskedrikke er at finde i baren. Mad, kaffe og lidt til søde tand kan købes i en af festivalens mange foodtrucks. Som noget nyt er det også mulighed for at bestille en picnickurv, som kan nydes i løbet af dagen under festivalen. Ved bestilling af picnickurv udfyldes kontakformularen her. Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig dag.